Balıkesirspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

Balıkesirspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Ertekin: "Galip geldiğimizde çok şey kazanacağımız bir maç. Tüm hazırlıklarımızı bunun için yapıyoruz"

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, sahasında Manisaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-beyazlı oyuncular, Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanda, çift kale maç yaptı.

Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, görevlerine başladıkları günden bu yana yararlı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını bildirdi.

Elde ettikleri başarıların, istatistiklere bakıldığında görülebileceğini vurgulayan Ertekin, Manisaspor maçının, zirve mücadelesinde kendileri için final niteliğine sahip olduğunu anlattı.

Bu karşılaşmada puan kaybına tahammülleri bulunmadığını dile getiren Ertekin, "Galip geldiğimizde çok şey kazanacağımız bir maç. Tüm hazırlıklarımızı bunun için yapıyoruz. Sakatlarımız var ancak sonuç itibarıyla ne olursa olsun her şart altında hafta sonu iyi konsantre olup maçı kazanmamız ve yukarı çıkma şansımızı son iki maça taşımamız lazım. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve bu maçı galibiyetle geçeriz" dedi.

Sakatlıkları süren Rıza Efendioğlu ile Muhammet Reis'in, Manisaspor karşısında forma giyme ihtimali bulunduğunu belirten Ertekin, Ali Öztürk ve Karikari'nin ise oynayamayacağını ifade etti.

Ertekin, geçen sezon Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluk yolunda oluşan sinerjiyi bu yıl göremediklerini söyledi. O sinerjiyi kent olarak yeniden yakalamaları gerektiğine işaret eden Ertekin, şöyle konuştu:

"Tahmin ediyorum ki bu şehirde geçmişte son dakikalarda çok maç kaybedilerek bu tür yıkımlara uğrandığı için o travmayı bir türlü atlatamıyor bu şehir. Şu anda da böyle bir travma olacağı düşünülüyor. Yine hayal kırıklığına dayanamayacaklarını düşünüyorlar ama kötü düşünülürse işler kötüye gider. Onun için şehir olarak hep pozitif düşünmemiz lazım. Şu anda en alttaki insandan en üsteki insanına kadar her türlü destek gerekiyor. Böyle bir fırsat belki bir daha yakalanamayacak. Bu fırsatı değerlendirmemiz lazım."

Kaynak:Haber Kaynağı