Balıkesirspor Teknik Direktörü Yılmaz:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yılmaz:

"Kardemir Karabükspor maçında 3-0 yenilmemiz bizi üzdü. Elazığspor karşısında bunu telafi edip, yolumuza devam edeceğiz"

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları 3-0 yenilginin kendilerini üzdüğünü belirterek, "Bu skoru, Elazığspor maçında telafi edip, yolumuza devam edeceğiz. Bizde, moral bozukluğu, kaos ya da herhangi bir şey yok" dedi.

Fikret Yılmaz, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonunda oynayacakları Vartaş Elazığspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor yenilgisiyle ligde darbe aldıklarını aktaran Yılmaz, "Skorun 3-0 olması bizi üzdü. Bu skoru, Elazığspor maçında telafi edip, yolumuza devam edeceğiz. Bizde, moral bozukluğu, kaos ya da herhangi bir şey yok. Önümüzde 14 tane maç var ve bunların 8'i iç sahada. Hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmak gibi bir durumumuz yok. Neşeliyiz. Bu yenilgiyi nazar boncuğu olarak düşünüyoruz. Yönetimimiz, taraftarımız ve personelimizle biz bir ekibiz. Bunu da inşallah Elazığspor maçında sahada göstereceğiz" diye konuştu.

Öte yandan yaklaşık iki saat süren ve koşu ile pas çalışmasının yapıldığı antrenman öncesinde bir grup Balıkesirspor taraftarı, takıma baklava ikram ederek başarılar diledi.

Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi ve taraftarlar bir süre sohbet etti.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yılmaz:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :