Balıkesirspor Teknik Direktörü Sözeri:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Sözeri:

"Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz"

BOLU (AA) - Yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam eden PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarının sonuç anlamında değil, eksikleri görme açısından önemli olduğunu söyledi.

Yeni ekip olmadan kaynaklanan zaman zaman aksaklıklar yaşadıklarını belirten Sözeri, takıma yerleştirmeye çalıştığı bir sistemin olduğunu, oyuncularının da buna uyum sağladığını dile getirdi. 

Erkan Sözeri, takım savunması dışında sorunları olmadığını vurgulayarak, "İnşallah ilerleyen günlerde her şey daha güzel olacak. Üstüne koya koya gittiğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ligde Göztepe, Adana Demirspor, Karşıyaka, Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor'un öne çıktığına dikkati çeken  Sözeri, diğer rakiplerinin de zorlu olduğunu, çekişmeli bir sezonun kendilerini beklediğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı