Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök:

- "Devre arasına kadar oynayacağımız 3 maçta 9 puan aldığımız takdirde, sezonun ikinci yarısına daha iddialı gireriz"


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök, "Devre arasına kadar oynayacağımız 3 maçta 9 puan aldığımız takdirde, sezonun ikinci yarısına daha iddialı gireriz." dedi.

Cangök, Balıkesirspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin 14. haftasında 10 Aralık Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçının üst sıralarda yer almak için önemli olduğunu söyledi.

Geride kalan hafta Boluspor karşısında aldıkları galibiyetin zirve yarışından kopmamak adına önemli olduğunu vurgulayan Cangök, "Cumartesi günü oynayacağımız Şanlıurfaspor maçına daha sağlıklı, moralli bakabiliyoruz. Devre arasına kadar oynayacağımız Şanlıurfaspor, Manisaspor ve Elazığspor maçlarını 9 puanla geçebiliriz. Devre arasına kadar oynanacak 3 maçta 9 puan aldığımız takdirde, sezonun ikinci yarısına daha iddialı gireriz." diye konuştu.


- "Transfer için konuşmak erken"


Can Cangök, şu an sadece Şanlıurfaspor maçına odaklandıklarına işaret ederek, "Transfer için konuşmak henüz erken. Devre arasında yapılacak transferlerle ilgili şu an bir şey söylemek doğru olmaz. Takımımızın eksiği var mı, mutlaka var. Öncelikle oyuncu sayımız eksik. Aramızdan ayrılan Dilaver, Hüseyin ve Abdulkadir var, kadro dışı kalmış oyuncular. Onların da yerini doldurmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.


- "1,70 puan ortalaması azımsanmamalı"


Takımın başına geçtikten sonra ligde yaptıkları 7 karşılaşmada 12 puan topladıklarını hatırlatan Cangök, maç başına alınan 1,70 puanın azımsanmaması gerektiğini ifade etti.

Cangök, takımın performansından genel anlamda memnun olduğunu dile getirerek, "Aldığımız puanı azımsamamak lazım. 7 maçta aldığımız 12 puanla 1,70'in üzerinde ortalama yakaladık. Şampiyonluğa oynayan takımların ortalaması 2, Balıkesirspor'un da 1,70'in üzerinde. Şu ortamda bu takımın değerinin farkına varılması gerekiyor." şeklinde görüş belirtti.


- "Hakem kararlarından 9 puanımız gitti"


Can Cangök, ligin geride kalan bölümünde hakem hataları nedeniyle alabilecekleri muhtemel 9 puanı kaybettiklerini savundu.

Puan kaybı yaşadıkları maçları anımsatan Cangök, şöyle konuştu:

"Hakem kararlarından 9 puanımız gitti. Denizlispor deplasmanında 45. dakikada net penaltımız verilmedi. Büyükşehir Gaziantepspor maçında Zeefuik'e verilmeyen net penaltımız var. Sivasspor maçında yediğimiz gol, en az 2 metre ofsayt. Altınordu maçında Burak'a yapılan hareket hem kırmızı kart hem de penaltı. Ayrıca 90 artılarda aleyhimize çalınan penaltı ile 3 puanımız gitti. Bu travmaları atlatan bir takım olarak aldığımız 19 puan ve ligdeki sıralamamızın çok değerli olduğunu düşünüyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :