Balıkesirspor Baltok'ta galibiyet sevinci

Balıkesirspor Baltok'ta galibiyet sevinci

- Kulüp başkanı Boncuk:- "Bu karşılaşma bizim için 6 puanlık bir maçtı. Yenilseydik Denizlispor ile aramızda 1 puan kalacaktı. Ayrıca düşme hattına yaklaşmış olacaktık. Aldığımız galibiyetle averajla play-off potasına girdik"


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 13. haftasında Denizlispor'u 2-0'la geçen Balıkesirspor Baltok'ta iki haftalık mağlubiyetin ardından moraller düzeldi.

Balıkesirspor Baltok Kulübü Başkanı Remzi Boncuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbulspor ve Eskişehirspor mağlubiyetlerinin ardından deplasmanda Denizlispor’u yenmelerinin moralleri düzelttiğini, kritik haftada altın değerinde 3 puan elde ettiklerini söyledi.

Denizlispor galibiyetinin Akın Çorap Giresunspor maçı için büyük moral olacağını belirten Boncuk, şöyle konuştu:

"Bu karşılaşma bizim için 6 puanlık bir maçtı. Yenilseydik Denizlispor ile aramızda 1 puan kalacaktı. Ayrıca düşme hattına yaklaşmış olacaktık. Aldığımız galibiyetle averajla play-off potasına girdik. Çok kıymetli bir puan elde ettik. Hem takım hem camiamız için güzel bir sonuç aldığımızı söylemek isterim. Ayrıca belirtmek isterim ki, Eskişehirspor maçında mücadelemiz bu karşılaşmaya göre daha iyiydi fakat sonuç istediğimiz gibi olmadı. Denizlispor maçında ise çok iyi mücadele edemesek de sonuç bizim için iyi oldu. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Denizlispor galibiyetinin Giresunspor maçı içinde büyük moral olacaktır. Bu karşılaşmadan da güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum."

Teknik direktör Can Cangök'e yönelik eleştirilerin olduğuna değinen Boncuk, "Taraftardan sabırlı olmasını istiyorum. Futbolda uzun vadeli başarı devamlılıkla gelir. İki mağlubiyet ile hoca gönderilmez ya da iki galibiyet ile hoca iyi demek yanlış olur. Can hoca bu ligin tecrübeli hocalarından biri, uzun vadede başarılı olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :