BAL’daki 10. yılda hedef şampiyonluk

BAL’daki 10. yılda hedef şampiyonluk

Sarayönü Belediyespor Başkanı Erdal Demirpolat, “Bölgesel Amatör Lig’deki 10. yılımızda hasretimizi dindirerek takımımızı şampiyon yapıp 3.Lig’e çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Sarayönü Belediyespor Başkanı Erdal Demirpolat,  3. Lig hedefine elbirliği içerisinde ulaşacaklarını söyledi. 10. yıl anısına basılan kombine kartlar 100 TL’den satışa sunuldu. Yeşil-siyahlılar “Haydi Sarayönü kombineni al takımına sahip çık” sloganıyla satışa çıkarılan kombinelerden ciddi anlamda gelir etmeyi hedefliyor. Sarayönü Belediyespor Başkanı Erdal Demirpolat, kombine kart satışları ile ilgili yaptığı açıklamada taraftarları destek olmaya davet etti.

BAŞARI BİRLİKTELİKLE GELİR

İlçe olarak el birliğiyle Sarayönü Belediyespor’u 3.Lig’e taşımayı amaç edindiklerini anlatan Demirpolat, şu açıklamada bulundu: “Büyük başarılar birlik ve beraberlik ile gelir. Bölgesel Amatör Lig’deki 10. yılımızda hasretimizi dindirerek takımımızı şampiyon yapıp 3.Lig’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek içinde tüm ilçemizi arkamızda hissetmemiz gerekiyor. Bölgesel Amatör Lig, maddi külfeti çok yüksek olan ancak geliri olmayan bir lig. Kombine kart uygulaması ile taraftarlarımızı takımlarına maddi ve manevi destek olmaya bekliyoruz. Kombinelerimiz satışa sunuldu ve taraftarlarımızın gösterdiği büyük ilgi bizi çok mutlu etti. Burada anlıyoruz ki taraftarlarımızın maddi desteğinin yanında manevi desteği de bizimle. Bizim için maddi destek kadar manevi destekte önemli. Taraftarlarımızın Sarayönü Belediyespor’a bu seviyede bir aidiyet duygusu beslemesi çok güzel. İnşallah bize inanan taraftarlarımızda koyduğumuz şampiyonluk hedefini gerçekleştireceğiz.”

Etiketler :