Bakırcılar Odası üyelerine Anıt Hastanesinden indirimli hizmet

Bakırcılar Odası üyelerine Anıt Hastanesinden indirimli hizmet

Konya Bakırcılar Odası ve Anıt Hastanesi arasında yapılan protokolle, oda üyelerine indirimli sağlık hizmeti verilecek.

Anıt Hastanesinde yapılan İndirimli Sağlık hizmeti protokolüne, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Ayan, Özel Konya Anıt Hastanesi Genel Müdürü Dr. Muhiddin Er ve Hastane Müdiresi Hasibe Gümüş katıldı. Protokol imza töreninde konuşan Özel Konya Anıt Hastanesi Genel Müdürü Dr. Muhiddin Er, “Konya Bakırcılar Odasıyla yaptığımız indirimli sağlık hizmeti protokolüyle Bakırcılar Odası üyeleri ve birinci derece akrabaları hastanemizden indirimli sağlık hizmeti alacaklardır. Oda üyelerine Anıt Hastanesi ailesi olarak hizmet vermekten onur duyarız. Hastanemizden sağlık hizmeti alacak olan Konya Bakırcılar odası Başkanı İbrahim Işık’a, yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN IŞIK: ÜYELERİMİZE HİZMETİN EN İYİSİNİ VERMEK İSTİYORUZ

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık oda olarak her zaman üyelerine hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını belirterek, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla tek gayemiz üyelerimizin mutluluğudur. Onlara hizmet vermektir. Bu amaç doğrultusunda üyelerimizin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanmaları için Anıt hastanesiyle bir protokol imzaladık. Yaptığımız protokolle üyelerimiz ve birinci derece akrabaları sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacaklardır. Bizlere indirimli sağlık hizmeti verecek olan Anıt Hastanesi yönetimine, doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür ederek, hayırlı olsun diyorum.” 

Özel Konya Anıt Hastanesi Genel Müdürü Dr. Muhiddin Er ve Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık protokolü birlikte imzaladılar.