Bakanı Işıkhan, Konya'da İş Dünyasıyla Buluştu

Bakanı Işıkhan, Konya'da İş Dünyasıyla Buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Konya'da düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları" toplantısında iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden biri olan Konya'da iş dünyasıyla buluştu. Konya Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları" toplantısında konuşan Bakan Işıkhan, Konya'nın köklü tarihi ve dinamik ekonomisiyle dikkat çektiğini vurguladı.

Bakanı Işıkhan, Konya'da İş Dünyasıyla Buluştu

Bakan Işıkhan, Konya'nın tarım, sanayi, ticaret ve turizm gibi birçok sektörde ülke ve bölge için önemli bir konumda olduğunu belirterek, iş dünyasıyla sürekli temas halinde olmanın önemine değindi. Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'yi emeğin, üretimin ve çalışmanın yüzyılı yapma hedeflerine vurgu yaptı.

Bakanı Işıkhan, Konya'da İş Dünyasıyla Buluştu

Toplantıya katılan Konya Valisi Vahdettin Özkan ise iş hayatının düzenlenmesiyle ilgili taleplerin yerinde analiz edilmesinin önemine dikkat çekerek Bakan Işıkhan'a teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da konuşmalarında Konya'nın üretim potansiyelini ve şehirdeki çalışma hayatının önemini vurguladılar.

Bakanı Işıkhan, Konya'da İş Dünyasıyla Buluştu

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen ise Konya'nın sanayideki başarılarını anlatarak, Bakan Işıkhan'a çalışma hayatına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Büyükeğen, Konya'nın insan kaynağı sorununu ele alarak meslek liseleri mezunlarının iş gücüne katılımını artırmak için önerilerde bulundu.

Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları, AK Parti Konya İl Başkanı, Konya milletvekilleri, ve birçok sanayici de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.