Bakan Yerlikaya Ankara'daki hain saldırı girişiminin detaylarını açıkladı! İşte teröristin kendini patlattığı anlar

Ankara’da 2 teröristin İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısına yönelik yaptığı bombalı saldırıya ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde önce teröristin silahla ateş ettiği, daha sonra kendini patlattığı kameralara yansıdı.

Türkiye güne başkentteki terör saldırısı girişimi ile başladı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde önce patlama sesleri duyuldu, arkasından silah sesleri yükseldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulundu" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakanlık önünde hafif ticari araçla 2 teröristin bombalı saldırı eylemi gerçekleştirdiğini duyurdu. Yerlikaya, saldırının saat 09.30'da meydana geldiğini ve teröristlerden birinin kendini patlattığını, diğerinin ise emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Öte yandan, saldırıda 2 emniyet mensubu hafif şekilde yaralandı. Yerlikaya paylaşımında, son teröristin etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

"ÇOK ŞÜKÜR HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR"

İçişleri Bakanı Yerlikaya ardından bir paylaşımda daha bulunarak, yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya şu ifadelere yer verdi:

İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde meydana gelen hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Terörle, onların iş birlikçileriyle, zehir tacirleriyle, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

aw042763-02.jpg

TERÖRİST KENDİNİ BÖYLE PATLATTI

Ankara'da 2 teröristin İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısına yönelik yaptığı bombalı saldırıya ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde önce teröristin silahla ateş ettiği, daha sonra kendini patlattığı kameralara yansıdı.

aw042763-01.jpg

Ankara’da 2 teröristin İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısına yönelik yaptığı bombalı saldırıya ilişkin yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde teröristlerin hafif ticari araç ile yanaştığı ve polislere ateş ettiği görüldü. Ateş ederek polislerin üstüne koşan bir terörist, sonra üstündeki bombayı patlattı. Diğer teröristin ise elindeki silah ile ateş ettiği görüldü. O anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.