Bakan Soylu duyurdu! Bir tırda yapılan aramada 310 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bakan Soylu duyurdu! Bir tırda yapılan aramada 310 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bakan Soylu, Mersin'in Akdeniz ilçesinde takip sonucu yakalanan bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilo Captagon hap uyuşturucu ele geçirildiğini ve olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı

Türkiye uyuşturucu ve terörle mücadelesini kesintisiz sürdürüyor. Her gün yeni başarılı operasyonlara imza atan güvenlik güçleri bugün Mersin'de yasa dışı yollarla ülkeye giren 310 kilo Captagon hap uyuşturucu yakaladı.

Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Bakan Soylu, yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilo uyuşturucunun ele geçirildiğini ve olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'in Akdeniz ilçesinde takip sonucu yakalanan bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilo Captagon hap uyuşturucu ele geçirildiğini ve olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, şunları kaydetti:

"Uyuşturucuyla mücadelemiz, hız kesmiyor. Mersin'in Akdeniz ilçesinde, takip sonucu bir tırda yapılan aramada yasa dışı yollarla ülkemize giren ve yurt dışına gönderilmek istenen, 310 kilo (2 milyon adet) Captagon hap ele geçirildi, 4 kişi gözaltında. Mersin Emniyetimize tebrikler."

Bakan Soylu duyurdu! Bir tırda yapılan aramada 310 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.