Bakan Kılıç, milli dansçıları tebrik etti

Bakan Kılıç, milli dansçıları tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, IDO Avrupa Salsa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Cem Demir-Melisa Sahra ikilisini kutladı

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Cem Demir-Melisa Sahra çiftini tebrik etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da 18-19 Ekim tarihlerinde yapılan ve 6 ülkeden 40 sporcunun katıldığı şampiyonada, yetişkinler kategorisinde mücadele eden Cem Demir ve Melisa Sahra'nın bronz madalya kazandığı belirtilerek, Bakan Kılıç'ın tebrik mesajına yer verildi.

Kılıç, mesajında, Türk sporcuların özellikle son dönemlerde çok sayıda uluslararası spor organizasyonunda tarihi başarılara imza atıp, Türk bayrağını dalgalandırdığını kaydetti.

Hemen her branşta Türk sporunun kazanmış olduğu başarı ivmesinin bir yansımasının da dans sporundan geldiğini vurgulayan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası'na yoğun bir çalışma programıyla hazırlanan milli dansçılarımız Cem Demir ve Melisa Sahra, çalışmalarının meyvelerini Avrupa üçüncüsü olarak topladı. Bronz madalya kazanan genç sporcularımızı, Milli Takım antrenörümüz Aytunç Bentürk'ü ve başarı basamaklarının bir bir çıkılmasında emeği geçen herkesi yürekten tebrik eder, başarılarının daimi olmasını dilerim."

Kaynak:Haber Kaynağı