Bakan Kılıç, başarılı haltercileri kutladı

Bakan Kılıç, başarılı haltercileri kutladı

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcular için kutlama mesajı yayımladı. Kıbrıs Rum Kesimi'nin...

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcular için kutlama mesajı yayımladı. 

Kıbrıs Rum Kesimi'nin Limasol kentinde düzenlenen şampiyonada bir gümüş ve bir bronz madalya kazanan Gökhan Özenoğlu ve bayanlarda bronz madalyanın sahibi olan Mehtap Kurnaz'ı tebrik eden Bakan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Şampiyonada, ilk gününden bu yana ülkemize madalyalar kazandıran Ferdi Erdal, Emrah Çalışkan, Hacer Demirel ve Ayşegül Çoban'dan sonra bugün de Gökhan Özenoğlu ve Mehtap Kurnaz kazandıkları madalya bizleri sevindirdi. Bu madalyalarla Türkiye'nin başarılarını uluslararası arenada duyuran milli sporcularımızı tebrik ederim. Devam eden şampiyonada sporcularımızın daha büyük başarılarla ülkemize döneceklerine inancım tam. Milli haltercilerimizi ve onların başarısında emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı