Bakan Kasapoğlu yüzme milli takımını kutladı

Bakan Kasapoğlu yüzme milli takımını kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 14. FINA Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 4x100 metre serbest finalinde takım kategorisinde...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 14. FINA Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 4x100 metre serbest finalinde takım kategorisinde ilk kez finale çıkan milli sporcuları tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 14. FINA Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 4x100 metre serbest finalinde yarışan milli sporcuları bir tebrik mesajı yayımlayarak kutladı. Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"14. FINA Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda mücadele eden milli takımımız, bizleri gelecek adına mutlu eden değerli bir dereceye imza attı. Türk yüzme tarihinde şampiyonanın kadınlar takım kategorisinde ilk kez finale çıkan millilerimiz, 4x100 metre serbestte büyükler Türkiye rekoru kırarak yarışı sekizinci olarak tamamladı. Genç sporcu kardeşlerimizin bu başarısının gelecekte kazanacakları madalyaların bir işaret fişeği olmasını temenni ediyorum. Türkiye'de yüzme branşının gelişmesi adına gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmaların gelecekte çok daha önemli başarılara dönüşeceğine yürekten inanıyor, bu önemli başarıda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı