Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'da:

Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'da:

"Bir ülkemiz, bir bayrağımız, bir vatanımız var. Ben Türk'üm, o Kürtmüş, diğeri Arapmış ne kadar ayıp. Önemli olan iyi insan olabilmek, faydalı insan olabilmek, insanların hizmetkarı olabilmek""(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyareti) Emin olun orada T

ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Bir ülkemiz, bir bayrağımız, bir vatanımız var. Ben Türk'üm, o Kürtmüş, diğeri Arapmış ne kadar ayıp. Önemli olan iyi insan olabilmek, faydalı insan olabilmek, insanların hizmetkarı olabilmek." dedi.

Bakan Fakıbaba, AK Parti Birecik İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Daha sonra partisinin ilçe gençlik kolları başkanlığının yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiren Fakıbaba, ele ele vererek Birecik'in gelişmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Fakıbaba, açılışın ardından vatandaşlarla sohbet edip, çeşitli branşlarda dereceye giren sporcuları kutladı.

Bakan Fakıbaba, Birecik Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programda ise sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Buradaki konuşmasında memleketinde, hemşehrileriyle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Fakıbaba, vatandaşların sorunlarını çözmek adına burada olduklarını belirtti.

Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri sayesinde Türkiye'nin son yıllarda her alanda büyük atılımlar gerçekleştirdiğine dikkati çekerek, Birecik'in de bu anlamda payına düşeni aldığını söyledi.

- "Türkiye'yi 'baba' olarak görüyorlar"

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Fakıbaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir ülkemiz, bir bayrağımız, bir vatanımız var. Ben Türk'üm, o Kürtmüş, diğeri Arapmış, ne kadar ayıp. Önemli olan iyi insan olabilmek, faydalı insan olabilmek, insanların hizmetkarı olabilmek. Biz buyuz arkadaşlar. Sizler bize bu desteği verdiğiniz sürece, bu aynı şekilde devam edecektir. Allah bizim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Her konuşmamızda şunu söylüyorum, Mehmetçik'imiz kalbini yüreğini o kurşunlara siper etmiş, biz günde 20 saat çalışsak onların hakkını ödeyemeyiz. Hep beraber çalışacağız."

Bakan Fakıbaba, kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Afrika ziyareti gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Emin olun orada Türkiye'yi bir 'baba' olarak görüyorlar. İnsan gurur duyuyor. Bakın 15 yıl önce neydik ve şu anda ne olduk ve yarın Allah'ın izniyle daha iyi olacağız. Bunları görüyoruz. Bunu görenler zaten çatlıyor, biz onları çatlatmaya devam edeceğiz, Allah'ın izniyle." dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilgililerin de katıldığı toplantı, basına kapalı devam etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :