Bakan Bak'tan işitme engelli judoculara tebrik

Bakan Bak'tan işitme engelli judoculara tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Samsun'daki 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'nin ilk madalyasını kazanan Erkan Esenboğa ve Abdullah Sevinç'i tebrik etti

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan milli judocular Erkan Esenboğa ve Abdullah Sevinç'i kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında yapılan törenle görevi Akif Çağatay Kılıç'tan devralan Bak, Samsun'daki oyunlarda altın madalya kazanarak Türkiye'nin organizasyondaki ilk madalyasını alan Abdullah Sevinç ile Erkan Esenboğa'dan oluşan Kata Milli Takımı'nı tebrik etti.

Bakan Bak, "Dünyanın en büyük 3. spor organizasyonuna ev sahipliği yapan ülkemize ilk madalyayı kazandıran milli judocular Erkan Esenboğa ve Abdullah Sevinç'i gönülden kutluyorum. Bakanlık görevine başladığım gün, Samsun'dan gelen madalya haberi bizlere ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyor, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :