Bakan Bak'tan işitme engelli atletlere tebrik

Bakan Bak'tan işitme engelli atletlere tebrik

İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İşitme Engelliler Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 4x400 metre bayrak yarışında...

İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İşitme Engelliler Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 4x400 metre bayrak yarışında bronz madalya kazanan Türk Milli Takımı'nı tebrik etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Bakan Bak'ın kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Belarus'ta düzenlenen şampiyonada 3 gün boyunca mücadele eden ve organizasyonu 2 altın 1 bronz madalya ile tamamlayan milli atletlerimizi kutluyorum. Şampiyonanın son gününde yapılan erkekler 4x400 metre bayrak yarışında elde ettikleri derece ile kürsünün üçüncü basamağına çıkarak bronz madalya kazanan kardeşlerimi de gönülden tebrik ediyorum. Millet olarak kenetlendiğimiz bu günlerde kazandıkları madalyalar ile bizleri gururlandıran sporcularımızın başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

İşitme Engelliler Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nın ilk gününde kadınlar 60 metrede Aysun Akay, ikinci gününde ise erkekler 400 metrede Yasin Süzen altın madalya kazanmıştı. Organizasyonun son gününde ise Doğan Biçer, Hasan Baydaş, Hüseyin Baydaş ve Yasin Süzen'den oluşan ay-yıldızlı takım, 4x400 metre bayrak yarışında bronz madalya elde etmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :