Bakan Altay,"Başarımızda İstişarenin Bereketini Görüyoruz"

Bakan Altay,"Başarımızda İstişarenin Bereketini Görüyoruz"

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle hizmet planlaması kapsamında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Selçuklu'da hizmet planlanmasını şekillendirilen ortak akıl toplantıları mahallelerin standardının  yükselmesine katkı sağlıyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın başkanlığında toplum farklı kesimleriyle gerçekleştirilen toplantılar mahallelere  kazandırılacak yatırım ve hizmetlerin temelini oluşturuyor.

resim6588.jpg

bakan-altay,basarimizda-istisarenin-bereketini--(3)-001.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hizmet planlama toplantısı kapsamında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Selçuklu Belediyesi Encümen Salonunda mahalle başkanlarını tek tek kabul eden Başkan Altay, mahallelerle ilgili istek ve önerileri dinlerken yapılacak hizmetler hakkında mahalle başkanlarıyla istişarelerde bulundu. Toplantılarda Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. 
Selçuklu'da yönetim anlayışının temelinin "ortak akıl" çerçevesinde şekillendiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Bu bağlamda mahalle muhtarlarımızla, mahalle başkanlarımızla ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle her fırsatta bir araya gelirken mahalle ziyaretlerimiz ve Cuma Buluşmalarımızla da mahalledeki sorunları doğru tespit edip ona göre çözümler üretiyoruz. Selçuklu 640 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük 14. ilçesi. Onun için sorunları doğru tespit edip ona göre çözümler üretmek gerekiyor. Biz de bu yaklaşım çerçevesinde toplumun her kesiminden insanla istişare ederek mahallerimize yönelik çözümler üretmeye önem veriyoruz. Bu bağlamda da mahalle başkanlarımızla yapmış olduğumuz toplantılarda mahallelerimizin sorunlarını tespit ettik. İnşallah bahar aylarıyla birlikte ekiplerimiz mahallelerdeki temposunu daha da arttıracak ve eksiklikleri gidermek için yoğun bir şekilde çalışacaklar. Amacımız daha yaşanabilir bir Selçuklu oluşturabilmek. Belediye olarak başarılı hizmetlerimizde istişarenin, ortak karar almanın bereketini yaşıyoruz " dedi.

Haber Merkezi

bakan-altay,basarimizda-istisarenin-bereketini--(4)-001.jpg

bakan-altay,basarimizda-istisarenin-bereketini--(5)-001.jpg