BAKA'dan Fransız turist hedefiyle tanıtım turu

BAKA'dan Fransız turist hedefiyle tanıtım turu

Fransa'dan 16 seyahat acentesi yetkilisi ve 4 turizm gazetecisi 3 günlük tanıtım programı için Antalya'ya geldi

ANTALYA (AA) - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Hava Yolları (THY) işbirliğinde, Fransız turistlere yönelik tanıtım programı hazırladı.

BAKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Fransa Seyahat Acenteleri Birliğinden (Les Entreprises Du Voyage) destek alınarak Fransa'dan belirlenen 16 seyahat acentesi yetkilisi ve 4 turizm gazetecisi Antalya'ya geldi.

Paris Kültür ve Tanıtma Müşavirliği yetkililerinin de planlama ve hazırlanma sürecinde önemli katkılar sağladığı 3 günlük programa katılan seyahat acenteleri temsilcileri ile gazeteciler, trekking ve doğa sporları ile ünlü Kemer ilçesini ziyaret edecek. Ayrıca, son dönemde uluslararası enduro etkinliği ile dikkati çeken Olympos Tahtalı Dağı, Fransız konuklar tarafından ziyaret edilecek.

Demre ilçesinde Noel Baba Kilisesi ve Myra Antik Kenti'ni ziyaret edecek Fransız konuklar, milattan sonra 8’inci yüzyılda oluşan bir depremle deniz altında kalan batık şehir Kekova ve Kaleköy'ü de görecek.

Fransız pazarına yönelik çalışan Türk seyahat acente yetkileri ile kahvaltıda bir araya gelecek konuk heyet üyelerinin yeni işbirlikleri geliştirmesi bekleniyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Antalya'da onurlarına akşam yemeği vereceği Fransız seyahat acenteleri heyeti, pazar günü Antalya'dan ayrılacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :