Bajic ve Ömer Ali'den maç değerlendirmesi

Bajic ve Ömer Ali'den maç değerlendirmesi

Bajic ve Ömer Ali'den Beşiktaş maçı değerlendirmesi

Geçen sezonun şampiyonu ve ligin en iyi takımlarından Beşiktaş karşısında özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu ifade eden Riad Bajic ve Ömer Ali Şahiner, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını belirttiler. 

Atiker Konyaspor'un Beşiktaş maçında iki golünü atan golcü  Riad Bajic maç sonu yaptığı açıklamada, "Maça iyi başladık. Öne de geçtik. Ama sonrasında biraz şanssız bir gol yedik. İkinci devrede Beşiktaş belki de girdiği ilk pozisyonda golü buldu. Öne geçti. Fakat çabuk toparlandık. Beraberliği yakaladık. Rakip 10 kili kaldıktan sonra son bölümlerde daha üstündük. Galibiyet golünü bulabilirdik. Olmadı" derken, attığı iki gol için görüşlerini ise "Her zaman söylediğim gibi gol atmak güzel. Ama burada önemli olan her zaman için takımın kazanması veya kaybetmemesi. Bugün ben attım.  Yarın bir başkası atacak. Takım ruhumuzu ve birliğimizi kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz" şeklinde aktardı.

 Ömer Ali Şahiner ise "Sahamızda geçen senenin şampiyonu ve ligin en iyi takımlarından biri olan Beşiktaş ile oynadık. O anlamda sert savunma ve takım ruhu ile sahanın her yerinde mücadele ettik. Buna da ihtiyacımız vardı. İlk haftaya göre bunu daha iyi yaptık. Yavaş yavaş bu daha da iyi olacaktır. Bizim en büyük gücümüz birlikte daha bütün oynamak. İnşallah bu oyunun üzerine koyarız. Milli aradan sonra Antalyaspor deplasmanında galip geliriz. Yavaş yavaş olacaktır zaten bu. Ama yine de bugün çok iyi mücadele ettik. Galip gelebilirdik. Öne geçtik. Fırsatlar var. Çizgiden çıkan topumuz var. Ama olmadı. Artık söyleyecek çok fazla birşey yok. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bir tebrik de taraftarlarımıza. Kaldıkları yerden devam ediyorlar. İnşallah bu birlikteliğimiz devam edecek ve daha da iyi yerlere geleceğiz" görüşlerine yer verdi.