"Baja Troia Turkey 2018"e doğru

"Baja Troia Turkey 2018"e doğru

Çanakkale'deki organizasyon, 4-7 Ekim'de yapılacak

ÇANAKKALE (AA) - İstanbul Off Road Kulübünce (İSOFF) bu yıl ikincisi 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Baja Troia Turkey 2018", 4-7 Ekim'de Çanakkale'de gerçekleştirilecek.

İSOFF Başkanı Erkan Birinci, Çanakkale'de bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bu etkinliğin off-road disiplininde düzenlenen uluslararası bir yarış olduğunu dile getirdi.

Farklı ülkelerden katılan yarışçılara Çanakkale'nin muhteşem doğası ve tarihi dokusu içinde benzersiz bir organizasyon sunacaklarını belirten Birinci, "6 ayaklı East European Tout Terrain Series takviminde 5. ayak yarışı olarak koşulan Baja Troia Turkey'de ekipler, 4 gün boyunca 800 kilometreyi aşkın yol katedecek." dedi.

İSOFF Genel Sekreteri ve yarış güvenlik sorumlusu Selahattin Toper de şimdiye kadar 38 ralli aracı ile 33 motosikletin ön kayıt yaptırdığını kaydetti.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) İl Temsilcisi Mustafa Kansu da "Baja Troia Turkey"in Çanakkale'nin tanıtımı ve bilinirliğinin artması konusunda önemli bir etkinlik olduğuna vurgu yaptı.

Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, İsrail, Sırbistan ve İtalya'dan katılımcıların olacağı etkinliğin duyurulduğu toplantıda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp de yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :