Bahçesindeki fıstık ağaçlarını kesenlerden şikayetçi oldu

Bahçesindeki fıstık ağaçlarını kesenlerden şikayetçi oldu

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir kişi, bahçesindeki 120 fıstık ağacının kesildiği iddiasıyla polise başvurdu- Fıstık ağaçları kesilen Apaydın: "10 yıllık bütün emeğimize zarar veren caniler, bu ağaçlara nasıl kıydılar. Ailemin geçim kaynağı olan 120 ağacı

SİİRT (AA) - Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir kişi, bahçesindeki fıstık ağaçlarının kesildiği iddiasıyla polise başvurdu.

Kurtalan-Batman karayolunda Ali Apaydın'a ait fıstık bahçesine gece saatlerinde gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 120 fıstık ağacını kesti.

Sabah saatlerinde bahçesindeki ağaçların kesildiğini gören Apaydın, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan incelemenin ardından olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kesilen ağaçların 10 yıllık emeğinin eseri olduğunu belirten Apaydın, olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Fıstık ağaçlarının çok büyük uğraşlarla büyütüldüğünü aktaran Apaydın, şöyle konuştu:

"10 yıllık bütün emeğimize zarar veren caniler, bu ağaçlara nasıl kıydılar. Ailemin geçim kaynağı olan 120 ağacı kestiler. Kimseyle bir husumetim yok, üstelik insanların dar gününde yardımlarına koşan bir aileyiz. Yıllarımızı verdiğimiz bu ağaçları bir gecede vahşice katlettiler. Bu ağaçların tekrar canlandırılması imkansız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :