Bahçeli muhaliflerinden "Mersin'i terk etmeleri" istendi

Bahçeli muhaliflerinden "Mersin'i terk etmeleri" istendi

Mersin'de Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen bir grup, otelde bir araya gelen Bahçeli muhaliflerinden kenti terk etmelerini istedi

MERSİN (AA) - Mersin'de Ülkü Ocakları üyesi olduğu ileri sürülen bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye muhalif kişilerin kaldığı otele gelerek kentten ayrılmalarını istedi.

Grup ile Bahçeli muhaliflerinin bir otelde çekilen görüntülerine göre, kendisini "Ülkü Ocakları il başkan yardımcısı" olarak tanıtan kişi, "Hareketin mevcut lideri Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli'dir. Biz de evlatları olarak buradayız. Sizlerin bu gece burada bulunmanızı istemiyorum. Buradan bu gece ayrılın." ifadesini kullandı.

"Burada sizin şahsınıza karşı bir saygısızlık söz konusu değil. Ben, Ülkü Ocaklarının il başkan yardımcısıyım. Bizim, sizin bu gece burada, Milliyetçi Hareket Partisi'nin mevcut Genel Başkanı ile alakalı muhalif organizasyonlarınızı tasvip etmiyoruz ve buna müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz" diyen aynı kişi, şunları kaydetti:

"Bunu size bildirmek istiyorum. Arkadaşlarımız dışarıda olacaklar. Sizin şahsınıza karşı herhangi bir şey yok ama bizim şehrimizde bu tarz organizasyonların olmasına müsaade etmeyeceğimizi bilin istiyorum. Ülkü Ocaklılara yakışır bir tavır sergiliyoruz. Buna da devam edeceğiz. Hareketin mevcut Genel Başkanı Sayın Doktor Devlet Bahçeli'dir. Bunu hepimiz, beyinlerimize kazıyalım."

Muhaliflerden birinin, "Biz geldik, İl Başkanımızı, Belediye Başkanımızı ziyaret ettik." sözlerine üzerine, diğer kişi, "Onlar çok farklı, bizler farklı mercileriz, Ülkü Ocaklarıyız." sözlerini sarf etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :