Bağcılar'da uyuşturucu operasyonu

Bağcılar'da uyuşturucu operasyonu

Sokakta uyuşturucu sattıkları iddia edilen 15 şüphelinin yakalandığı operasyonda, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan bir öğretmen de gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da düzenlenen operasyonda, sokakta uyuşturucu sattıkları iddia edilen 15 şüpheli yakalandı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan bir öğretmen de gözaltına alındı.

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik Bağcılar'da belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de katıldığı operasyonda 16 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında bulunan ve öğretmen olduğu belirlenen Tahsin K'nın uyuşturucu madde satışıyla ilgisinin olmadığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ankara 7. Sulh Ceza Mahkemesince hakkında yakalama kararı bulunduğu ortaya çıktı.

Adreslerde yapılan aramalarda, ruhsatsız 1 pompalı tüfek, 1 tabanca, çok miktarda uyuşturucu hap ve 35 gram eroin ele geçirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :