Bağcılar'da kadının eşi tarafından darbedilmesi davası

Bağcılar'da kadının eşi tarafından darbedilmesi davası

Eşini darbettiği öne sürülen tutuksuz sanığın 3 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da eşini darbettiği öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bakırköy 40. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya, tutuksuz sanık Ercüment T, müşteki Merve T. ve avukatları katıldı.

Duruşmada savunma yapan sanık Ercüment T, müştekinin şov peşinde olduğunu ve basının ilgisini çekmek istediğini öne sürerek, suçlamaları reddetti.

Sanık Ercüment T, yaşananları kendi akrabaları ve müştekinin akrabalarının bildiğini söyleyerek, Merve T'nin parasını çaldığını iddia etti.

Müştekinin öğrencilik yıllarında FETÖ’nün toplantılarına katıldığını ve konuşmalarında PKK’lı olduğunun anlaşıldığını ileri süren Ercüment T, bu konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Söz verilen müşteki Merve T. ise sanığın kendisini darbettiğini, hakaret ve tehdit ettiğini, FETÖ ve terör örgütü PKK ile ilgili ifadelerin gerçek dışı olduğunu savunarak, sanığın suçtan kurtulmak için bu şekilde savunma yaptığını söyledi.

Mahkeme, duruşma zaptının bir örneğinin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilerek, sanığın ifadeleri doğrultusunda gereğinin yapılması için suç duyurusunda bulunulmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

- İddianameden

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Ercüment T'nin, suç tarihinde resmi nikahlı eşi olan müşteki Merve T. ile aralarında tartışma çıktığı, şüphelinin müştekiyi darbederek, basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek nitelikte yaraladığı ve "Elimde kalırsın, bir gün seni öldüresiye döveceğim." şeklinde tehdit ettiği belirtiliyor.

Müştekinin yaralanmasının Adli Tıp raporu ile de tespit edildiği anlatılan iddianamede, şüphelinin "tehdit" ve " eşe karşı kasten yaralama" suçlarından 1 yıldan 3 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyor.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :