Babaoğlu Beyşehir'i gezdi

Babaoğlu Beyşehir'i gezdi

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, 1 Kasım’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri nedeniyle seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.


Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçe merkezinde beraberindeki Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte Beyşehir'de pazar yeri, balık hali ve esnaf ziyaretinde bulundu. Milletvekili Babaoğlu ve Belediye Başkanı Özaltun, pazar yerindeki gezisinde pazarcı esnafıyla görüşerek talep ve isteklerini dinlerken, bazı tezgahlarda ise tezgahın başına geçerek kısa süreli satış gerçekleştirdi.
Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Babaoğlu, Beyşehir'de kent merkezi ve bağlı yerleşim birimlerinden alışverişe gelen vatandaşlarla ve pazaryeri esnafıyla pazaryerinde buluşarak sohbet etme fırsatı bulduklarını söyledi. Babaoğlu, "İnşallah gördüğümüz kadarıyla AK Parti'ye büyük bir teveccühün olduğu, 7 Haziran'dan bu yana çok önemli bir dönüşümün yaşandığı ve insanların Türkiye'nin tek umudu olarak AK Parti'yi görme gibi bir temayülün olduğunu görüyoruz. Tabi bu bizlere mutluluk veriyor. Önemli olan bu, AK Parti'nin Türkiye'nin istikrarının sigortası olduğunu, vatandaşlarımızın en tabana kadar görmeleri, bu çok önemli bir konu” dedi.
Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Babaoğlu, bu süreçte hep beraber birlik içerisinde olup Türkiye üzerine oynanan oyunların bozulması gerektiğini ifade ederek, "Sahada karşılaştığımız en önemli konu bu, bize 'sıkı durun, biz bu oyunu bozacağız' şeklinde mesajlar da veriyorlar. Bu yönüyle mutlu oluyoruz. Tabi istikrar Türkiye için çok önemli, şu ana kadar elde edilen AK Parti'nin milletimize ve ülkemize kazandırdığı kazanımların herkes farkında, bunların daha çok artarak devam etmesini istiyorlar. Özellikle MHP'li kardeşlerimizin Devlet Bahçeli'ye ciddi manada bir tepkilerinin olduğunu da görüyoruz. Tabi her şeye 'hayır' diyen bir yaklaşımın Türkiye'de tutmayacağını, istikrar için, bu memleketin bekası için sorumluluk almaktan insanların kaçmaması gerektiğini bu ortaya koyuyor. AK Parti'mizin, Sayın Başbakanımızın yaptığı da bu aslında, biz bu yolda ilerliyoruz, milletimiz için gece gündüz durmadan çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.