"Babalar Korosu" İle "Anneler Günü" Kutlaması

"Babalar Korosu" İle "Anneler Günü" Kutlaması

Büyükçekmece Belediyesi'nin Anadolu Kavağı İskelesi'nde düzenlediği etkinlikte, vapurla iskeleye gelen yaklaşık bin 500 anne, "Babalar korosu" tarafından karşılandı

İSTANBUL (AA) - Büyükçekmece Belediyesi, Anneler Günü'ne özel etkinlik düzenledi. 

Anadolu Kavağı İskelesi'nde düzenlenen etkinlikte, Eminönü İskelesi'nden vapurla hareket eden yaklaşık bin 500 anne için özel bir karşılama organize edildi.

Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde çalışan öğretmen Şengül Özcan, karşılama öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, anneler için hoş bir sürpriz hazırladıklarını söyledi.

Otobüslerle Büyükçekmece'den alınan annelerin, Eminönü İskelesi'ne getirildiğini ve Eminönü'nden gemiye binerek Anadolu Kavağı İskelesi'ne hareket ettiğini dile getiren Özcan, "Annelerin iskeledeki karşılama töreninden haberi yok. Burada 50 kişilik baba grubuyla onları bekliyoruz. 2 anne şarkısı ve bando eşliğinde, karanfillerle onları karşılayacağız" dedi.

Koroda bulunan Halil Özcan da böyle bir karşılama yapacakları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Anneler bizim her şeyimiz, onlar bizim başımızın tacıdır. Onlar bizi doğumundan ölümüne kadar yaşatan ve her an yanımızda olan kişiler" şeklinde konuştu.

İskeleye yanaşan gemideki anneler, "Babalar korosu"nun şarkılarıyla karşılandı. Annelere ayrıca karanfil verildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı