Babalar Günü

Babalar Günü

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Babalar Günü dolayısıyla...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Otyakmaz, mesajında, Babalar Günü'nü tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Her zaman yol gösterici olan, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarının daha güçlü olmasını sağlayan, hayatımız boyunca bizler için hem maddi hem de manevi anlamda desteğini esirgemeyen babalarımız, ailenin sorumluluğunu üzerinde taşıyan ve iyi şartlarda yaşamamız için büyük mücadele veren gurur kaynaklarımızdır. Tüm bunların yanı sıra Sivassporlu babalar içlerindeki Sivasspor sevdasını çocuklarına aşılayarak Sivasspor'un geleceğini inşa ediyorlar. Her geçen gün taraftar sayımızın artmasına büyük katkı sunuyorlar."

Babalar Günü'nü kutlayan Otyakmaz, "Kendilerine aileleriyle sağlıklı ve huzurlu bir ömür, bugün hayatta olmayan babalara ise yüce Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :