Babacan Holding 11 kampanyayı birleştirdi

Babacan Holding 11 kampanyayı birleştirdi

Gayrimenkul sektöründe en beğenilen 11 kampanyanın bir arada sunulduğu "Babacan Kampanya"da, yatırımcıların kendi ödeme planlarını oluşturabilecekleri, sıfır faizli ya da peşinatsız uzun vadeli ödeme planları bulunuyor- Babacan Holding Üst Yöneticisi Baba

İSTANBUL (AA) - Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe en çok beğenilen 11 kampanyasını "Babacan Kampanya" altında birleştirdi.

Babacan Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Port Royal, Palace, Premium, Suites ile ticari projeleri için sektörün en beğenilen 11 kampanyasını bir araya getiren holding, yatırımcıların güvenilir konuta bütçelerini zorlamayacak şekilde ulaşmalarına olanak sağlıyor.

"Babacankampanya.com" üzerinden gerçekleştirilen kampanya, tüm Babacan Holding projelerindeki ürünleri bir araya toplarken, sektörde ilk defa oluşturduğu outlet bölümüne avantajlı daire seçeneklerini dahil ederek yatırımcılara ucuza konut sahibi olma ayrıcalığı tanıyor.

"1+1" daire fiyatlarının 289 bin liradan başladığı kampanyanın internet sitesinde, ödeme planı ve projeye göre değişen taksitler 2 bin 750 liradan başlıyor.

"Babacan Kampanya"da, yatırımcıların kendi ödeme planlarını oluşturabilecekleri, sıfır faizli ya da peşinatsız uzun vadeli ödeme planları bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Babacan Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Babacan, güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle sektöre ilkleri kazandırırken, sundukları kampanyalarla da yatırımcılarını güvenilir konutla buluşturduklarını ifade etti.

Bütçeye uygun cazip ödeme fırsatlarıyla Babacan Holding ailesini hızla genişlettiklerini belirten Babacan, şunları kaydetti:

"Sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını bir araya getirdiğimiz 'Babacan Kampanya'yla, gayrimenkul ve inşaat sektörüne tarihi bir fırsat sunarken ekonomimize de yüksek katma değer kazandırmayı hedefliyoruz. Kampanyayla yatırımcılarımızın bütçesine göre farklılaşan birbirinden cazip ödeme planı sunuyoruz. Sıfır faizli ya da peşinatsız, artan ödemeli ya da ara ödemeli cazip ödeme planları gibi fırsatlardan oluşan kampanyamızı kendi içimizde sunduğumuz iç finansman modelimizle de destekliyoruz. Yatırımcılarımız kampanya dahilinde ödeme planlarını kendi bütçelerine göre belirleyebiliyor. İstediği peşinatı ödeyerek, bütçesine göre belirlediği taksitleri, istediği vadelere yayabiliyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :