Baba ve oğlu iki kamyonun arasında sıkıştı

Baba ve oğlu iki kamyonun arasında sıkıştı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde devrilen kamyondan sağ kurtulan sürücü, arkadan gelen ve yardım için duran babasının kullandığı kamyonun el freninin boşalması sonucu iki kamyon arasında sıkışarak hayatını kaybetti

MUĞLA (AA) - Yatağan ilçesinde mermer yüklü iki kamyonun arasında sıkışan oğul öldü, baba ise yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Eskihisar Mahallesi'nde Ferruh Bozoğlan'ın (37) kullandığı 43 ES 392 plakalı mermer yüklü kamyon henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.

Bu sırada 48 YL 626 plakalı mermer yüklü kamyonla aynı yönden gelen ve Ferruh Bozoğlan'ın babası olduğu öğrenilen Mehmet Ali Bozoğlan (60) ise oğluna yardım etmek için kamyonu durdurarak araçtan indi.

Sürücülerin araçları inceldiği sırada 48 YL 626 plakalı kamyon, el freninin boşalması nedeniyle devrilen kamyona doğru hareket etti. Kamyonu durdurmak isteyen baba ve oğlu iki kamyon arasında sıkıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılan Ferruh Bozoğlan yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Kazadan yaralı kurtulan baba ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve

Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Mehmet Ali Bozoğlan'ın da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren Ferruh Bozoğlan'ın cesedi, incelemenin ardından Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı