Aziz Yıldırım Başkanlığa Yeniden Aday

Aziz Yıldırım Başkanlığa Yeniden Aday

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım:- "Adayım... Ne zamana kadar? Mahkeme neticelenene kadar. Mahkemenin neticelendiğinin ertesi günü yeni kongre kararı alacağım ve emaneti bu kongrede vereceğim"

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonu yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Yıldırım, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 Tribün salonunda düzenlediği basın toplantısında, adaylığını duyurdu.

Basın toplantısında, görevi bırakma yönündeki düşüncesini ifade edip bir iki gün düşündükten sonra karar vereceğini açıklayacağını belirten Yıldırım, kendisini istifaya davet eden gazete ilanını görünce fikrinin değiştiğini söyledi. 

Yıldırım, "Gazetede gördüğüm ilandan dolayı konuşmalarımın şekli değişti. Belki bırakma yönünde de bir düşüncem olacaktı bugün sizlere, onu söyleyecektim. 'Bir iki gün daha düşüneceğim, sonra karar vereceğim' diyecektim ama bu gazeteyi görünce kararım değişti. Beni tehdit ediyorlar" diye konuştu. 

Şike davasıyla ilgili mahkeme neticelenene kadar aday olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu ilan olmasaydı bugün başka konuşacaktım. İsimlerini bile saklayarak böyle bir ilanı verenlerin tehditlerinden dolayı adayım. Ne zamana kadar? Mahkeme neticelenene kadar. Mahkeme neticelendiğinin ertesi günü yeni kongre kararı alacağım ve emaneti kongreye gelip teslim edeceğim" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı