Aziz Yıldırım Aykut'u kafasından sildi, ona teklif götürecek!

Aziz Yıldırım Aykut'u kafasından sildi, ona teklif götürecek!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda Aykut Kocaman'ı kafasından sildi. Başkan, Rıdvan Dilmen'e teklif götürecek

Fenerbahçe'de Advocaat'a mualif olan yöneticiler tarafından Aziz Yıldırım'ın kulağına her fırsatta su kaçırılmaya başlandı... "Advocaat'la olmaz başkan... aman sözleşme yenilemeyelim. Pereira'dan beter oluruz" demeye başladılar. Bazı yöneticiler Konyaspor'la sayılı günleri kalan Aykut Kocaman üzerinde duruyor. Yıldırım ise, "Sezon başında sizi dinledim. Büyük Fenerbahçeli dediniz. Gittiniz konuştunuz. Ne oldu. Fenerbahçe için Konya'yı bırakmadı. Bana Aykut'la gelmeyin" oldu.

RIDVAN DİLMEN'İ İKNA EDECEK

Aziz Yıldırım'ın aklındaki ismin ise Rıdvan Dilmen olduğu konuşuluyor... En son sezon başında Vitor Pereira'nın üzerine getirmek için Dilmen'e teklif yapan Aziz Yıldırım olumsuz cevap almıştı. Fakat gelinen süreçte Dilmen'i bu kez ikna etmek isteyen Yıldırım'ın, "Takımı al. Hocayı bul. Kimi istiyorsan gönder. Kimi istiyorsan takımda tut. Ben artık yoruldum" diyerek damardan girmeyi düşündüğü bildirildi.

(Fotospor)

Etiketler :