Aziz Bekir'den taraftarlara teşekkür

Aziz Bekir'den taraftarlara teşekkür

Torku Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir, Eskişehir maçında konuk taraftarları hoşgeldiniz diye karşılayan yeşil-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

Çok şanssız bir sezon yaşadıklarını dile getirerk sözlerine başlayan Aziz Bekir, “NSK Eskişehir Basket maçına hiç 5 numara pozisyonunda oyuncumuz olmadan 4 tane 4 numara oyuncumuz ile çıktık. Sezon başında 3 oyuncunun üzerine takımı kurmuştuk. Bu 3 oyuncudan birinin olmaması düzenimizde çok büyük bir sıkıntı yaşamamız demekti. Bu gün de Sean Williams bizimle değildi ve pota altında gerçekten önemli bir gücümüz eksikti. Sezon başından beri yaşadığımız bu aksilikler takımdaki oyuncularımı da sanırım hırslandırıyor. Bu gün herkes maça çok iyi konsantre olarak sahaya çıktı ve oyunun kontrolünü büyük ölçüde elimizde tutarak on ikinci galibiyetimize ulaştık. NSK Eskişehir Basket, Banvit ve Darüşşafaka Doğuş gibi güçlü ekipleri yenerek bir çıkış yakalamıştı. Ligde kalmak adına bizimle oynadıkları bu maç onlar için çok önömliydi. Çok iyi oyuncuları var. Bu gün de bize karşı iyi mücadele ettiler. Zaman zaman skor üstünlüğünü ele geçirdiler ve son saniyeye kadar maçın içinde kalmayı başardılar. Onları da tebrik ediyorum” dedi.

ÖNÜMÜZDE ZOR BİR 6 MAÇ VAR
Önlerinde çok zor 6 maçın olduğuna değinen tecrübeli antrenör, “Üst sıraları zorlamak adına önümüzde çok zorlu 6 maç var. Evet bu akşam Türk Telekom ve Banvit kaybetti. Bu hafta için bizim kazanmış olmamız önemli ancak çok iyi 5 numaraları olan takımlarla gelecek maçları oynayacağımızı düşünürsek işimizin zor olduğu da bir gerçek. Bir transfer yapabilir miyiz bilmiyorum, yaparsak da bu transfer, bu kadar kısa zamanda ne kadar faydalı olur, tartışılır. Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Biz de kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM

NSK Eskişehir Basket maçında Selçuklu Spor Salonu’na gelen taraftar için ise ayrı bir parantez açan Aziz Bekir; “Salon tamamen dolmuştu ve ayakta izleyenler vardı. Taraftarımız bize müthiş bir destek verdi. Ama bu destekten daha da önemlisi Eskişehir’den gelen 500 kişilik rakip taraftar grubunu “Hoşgeldiniz” diyerek karşıladılar. Ben daha önce Türkiye’de böyle bir şey hiç görmedim. Gerçekten örnek bir davranış sergilediler. Kendilerini hem kutluyor hem de takıma verdikleri destek için onlara çok teşekkür ediyorum. Bize bu galibiyeti çok güzel bir atmosferde yaşattılar. Dünya’da hayatın her alanında bu kadar şiddet varken Konyalı basketbolseverlerin bu misafirperver ve centilmence davranışları bana göre dünün en güzel detayıydı” diyerek sözlerini noktaladı.