Aziz Bekir: Anadolu Efes güçlü bir ekip

Aziz Bekir: Anadolu Efes güçlü bir ekip

Yeni sezonun ilk maçında Anadolu Efes ile Pazar günü İstanbul’da karşılaşacak Torku Konyaspor'da Konya’da hazırlıklarını sürdürürken Antrenör Aziz Bekir, bu maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.


 
İlk olarak sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak başlayan Anadolu Efes’i tebrik eden Bekir, “Pazar günü sezonun ilk maçında karşılaşacağımız rakibimiz sezona çok iyi bir başlangıç yaptı ve Pınar Karşıyaka gibi önemli bir rakibi mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Hem Türk oyuncuları hem de yabancı oyuncuları ile çok güçlü bir kadroya sahipler. Biz de böyle zorlu bir takıma karşı iyi basketbol oynayarak ligin ilk maçında mücadele edeceğiz” dedi.
 
Son haftayı iyi çalışarak geçirdiklerine dikkat çeken Bekir, “Şu dönemde savunmada istediğimiz şeyleri sahaya daha iyi yansıtıyoruz ama böyle zorlu bir ligde oyunun iki tarafında iyi oynamak zorundayız. Clay Tucker’ın da takıma uyum sağlaması ile birlikte hücumda daha iyi organize olacağımıza inanıyorum. Oyuncularım son haftayı çok iyi çalışarak geçirdiler. Kendilerine inanıyor ve güveniyorum. Ayrıca ligde mücadele edecek tüm takımlara da başarılar diliyorum” diye konuştu.