Azerbaycanlı STK'lerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Azerbaycanlı STK'lerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

BAKÜ (AA) - Azerbaycanlı sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve Karabağ savaşı gazileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde...

BAKÜ (AA) - Azerbaycanlı sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve Karabağ savaşı gazileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Türkiye-Azerbaycan Gençleri Dostluk Cemiyeti üyesi bir grup, Bakü'deki Atatürk Anıtı önüne gelerek desteklerini ifade etti ve terörist gruplara tepki gösterdi.

İki ülke milli marşlarının okunduğu, şehitlerin 1 dakikalık saygı duruşuyla anıldığı gösteride, Afrin harekatına desteğin ifade edildiği bildiriler okundu.

Karabağ gazileri adına okunan bildiride, Türkiye'nin güvenliği ve Suriye'deki insanlara yardım için başlatılan harekatın desteklendiği vurgulandı. Bildiride, Karabağ savaşı gazilerinin Türkiye'nin yanında olduğu ve savaşa katılmaya hazır oldukları belirtildi.

Ellerinde Azerbaycan ve Türk bayrakları taşıyan grup, "Bir millet, iki devlet, Azerbaycan-Türkiye", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :