Azerbaycan Milli Meclisi'nin 100. yıl dönümü futbol turnuvası

Azerbaycan Milli Meclisi'nin 100. yıl dönümü futbol turnuvası

- TBMM Parlamenterler Futbol Takımı: 2 - Ukrayna Parlamenterler Futbol Takımı: 4- Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Bak da izledi


BAKÜ (AA) - TBMM Parlamenterler Futbol Takımı, Azerbaycan Milli Meclisi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen uluslararası turnuvanın yarı final maçında Ukrayna'ya 4-2 mağlup oldu.

Bakü İnter Arena Stadı'nda düzenlenen turnuvada TBMM Parlamenterler Futbol Takımı, yarı final maçında Ukrayna Parlamenterler Futbol Takımı ile karşılaştı. Ukrayna takımı karşılaşmayı 4-2 kazanarak finale yükseldi.

TBMM Parlamenterler Futbol Takımının gollerini AK Parti İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Sarıkaya ile Kazım Kırcı kaydetti.

Karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rahimov da izledi. Bakanlar, karşılaşma öncesinde sahaya çıkarak TBMM takımı ile fotoğraf çektirdi.

Turnuva, yarın Azerbaycan ve Ukrayna arasında yapılacak final maçı ile sona erecek.


- Bak'tan Rahimov'a milli forma hediyesi


Bakan Bak, temasları kapsamında mevkidaşı Rahimov'la birlikte Azerbaycan Milli Spor Tıp ve Rehabilitasyon Enstitüsünü gezdi.

Ziyaret sonrasında Bak, Rahimov'a Türkiye'nin EURO 2024 adaylığı logosunun bulunduğu tablo ve üzerinde Rahimov'un isminin yazıldığı Türk Milli Takımı forması hediye etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :