Aytemiz Alanyaspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Aytemiz Alanyaspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

- Kulüp başkanı Çavuşoğlu: "Her takımı yenmek için sahaya çıkacağız"


ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bir günlük iznin ardından Cengiz Aydoğan Spor Tesisler'inde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman, 5'e 2 top çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı.

İdmana sakatlığı nedeniyle Guerrier, milli takımlarında oldukları için de Omeruo ve Gassama katılmadı.


- Çavuşoğlu: "Küçük, büyük takım ayrımı yok"


Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, puan almanın kendileri için çok anlamlı olacağını söyledi.

Gazetecilere yaptığı açıklamada bulunan Çavuşoğlu, tek hedeflerinin Alanyaspor'un başarısı olduğunu belirterek, "Bizim için küçük, büyük takım ayrımı yok. Her takımı yenmek için sahaya çıkacağız. Fenerbahçe maçında alınacak puan ve puanlarla önümüzdeki süreçte moral ve motivasyon açısından daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

Çavuşoğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Guerrier dışındaki oyuncuların sakatlıklarının geçtiğini sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :