Aytemiz Alanyaspor'da Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

Aytemiz Alanyaspor'da Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını sürdürdü.Cengiz Aydoğan Spor...

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen idmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Çıkış koşularıyla devam eden idman, dar alanda çift kale maç ile tamamlandı.

Ba'nın takımdan ayrı koşu yaptığı idmanda, Aissati, Omeruo, Fofana ve Deniz Vural yer almadı.

Öte yandan, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Kayserispor maçındaki taraftar desteğinin galibiyette önemli bir paya sahip olduğunu belirtti. Taraftarların bu maça gösterdiği ilgiye teşekkür eden Çavuşoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Kayserispor maçındaki taraftar desteğinin benzerini Atiker Konyaspor maçında daha da artarak görmek istiyoruz. Bu karşılaşmaya çok sayıda Atiker Konyaspor taraftarının da geleceğini göz önünde bulundurarak, taraftar gruplarına ve tüm futbolseverlere çağrımız, Aytemiz Alanyaspor misafirperverliğini Atiker Konyaspor taraftarına da gösterelim. Maçtan önce, maç sırasında ve maçtan sonra Aytemiz Alanyaspor'un başarısına konsantre olalım. Bugüne kadar olduğu gibi Aytemiz Alanyaspor taraftarı tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam etsin. Futbolun dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren önemli bir spor dalı olduğunu asla unutmayalım. Stadyumu dolduran ve 90 dakika takımının arkasında olan taraftarlarımızın çok ciddi bir motivasyon kaynağı olacağı gerçeğini unutmayalım. Yüksek sesle sadece takımımızı destekleyelim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :