Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

"(Takımdan ayrıldığı yönündeki haberlere ilişkin) Haberler doğru değil. Devam edeceksem de ayrılacaksam da başkan ve yönetimle konuşarak olur"


ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, istifa ettiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kalpar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kimseyle istifa konusunda bir şey paylaşmadığını vurgulayarak, "Haberler doğru değil. Devam edeceksem de ayrılacaksam da başkan ve yönetimle konuşarak olur. Birilerinin yazmasıyla olmamalı." diye konuştu.

Hüseyin Kalpar, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin bireysel hatalardan kaynaklandığını belirtti.

Adanaspor ve Medipol Başakşehir maçlarında girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini aktaran Kalpar, "Oynadığımız futbol ve alınan sonuçlar paralellik göstermiyor. Ancak futbolda bunlar da oluyor. Eğer pozisyonları değerlendirebilseydik sonuç daha farklı olabilirdi. Bireysel hatalardan yediğimiz goller de talihsizlik. Yapılmaması gereken hatalar yaptık." ifadelerini kullandı.

- "Şansızlıklar yaşadık"


Ligde yeni bir takım olduklarını hatırlatan Kalpar, bunun sıkıntılarını yaşadıklarını vurguladı.

Bu sıkıntıları atlatmak için maç kazanmaları gerektiğinin bilincinde oldukların dile getiren Kalpar, "Talihsiz günler yaşıyoruz. Guerrier, Sackey, Ayite ve Nuru sakatlık geçirdi. Guerrier ilk 11'de her zaman oynamıştır. Gol yollarında etkili bir oyuncu. Hem takım hem de kendisi için sakatlanması şansızlık oldu." diye konuştu.

Mili maç nedeniyle verilen bir haftalık aranın ardından Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Kalpar, Kadıköy'den iyi bir neticeyle ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :