Ayşegül Çakın'a davullu zurnalı karşılama

Ayşegül Çakın'a davullu zurnalı karşılama

- Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşegül Çakın, memleketi Aydın'da davul zurnayla karşılandı- Milli sporcu Ayşegül:- "Bayrağımızı göğe çektirdik ve orada İstiklal Marşı'nı okuttuk. Bu benim için anlatılamaz bir duygu. Cumhurb


AYDIN (AA) - Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşegül Çakın'a, memleketi Aydın'da davullu zurnalı karşılama yapıldı.

Malezya'da düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda 58 kiloda dünya şampiyonu olan Ayşegül, Aydın Otogarı'nda ailesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve sporcuları tarafından karşılandı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Ayşegül Çakın, "Çok mutluyum. O kadar emek vermiştik. Bunların hiçbiri boşuna gitmedi. Antrenörüm Yunus Emre Demirtaş'a çok teşekkür ederim. Arkamda her zaman durdukları için annem ve babama çok teşekkür ediyorum. Bayrağımızı göğe çektirdik ve orada İstiklal Marşı'nı okuttuk. Bu benim için anlatılamaz bir duygu. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Sevinç gözyaşları döken Ayşegül'ün annesi Naile Çakın da "Mutluyuz, huzurluyuz, gururluyuz. Aydınımızın gururu oldu. Sadece benim kızım değil hepimizin kızı artık o. İnşallah çok daha güzel başarıla imza atar. Hedefimiz çok büyük. İnşallah olimpiyatlarda da aynı başarıyı gösterir." diye konuştu.

Baba Ali Çakın ise çok mutlu olduğunu belirterek her ailenin çocuğunun bu başarıları tatması temennisinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selami Balkan da Ayşegül'e çok güvendiklerini belirterek, Ayşegül'ün her zaman arkasında durduklarını, bundan sonra daha da başarılı olması için her şeyi yapacaklarını söyledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :