Ayna Otomotiv  hizmette güven sağlıyor

Ayna Otomotiv hizmette güven sağlıyor

Konya’da Volvo ve Ford araçlarının özel servisliğini yapan Ayna Otomotiv, güvenilir ve kaliteli hizmetiyle müşterilerinden tam not alıyor

Horuzluhan Mahallesi Güneykışla Sokaktaki yeni yerinde daha kapsamlı hizmet veren Ayna Otomotiv, en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Volvo ve Ford araçlarına özel bakım tamir hizmeti veren Ayna Otomotiv, aynı zamanda güvenilir ve kaliteli hizmetiyle ön plana çıkıyor. 17 yıllık servis deneyimleri olduğunu söyleyen Ayna Otomotiv  sahibi Rasim Ayna, firmanın kuruluşundan bu güne kadar olan süreyi gazetemize anlattı. Rasim Ayna, kaliteli hizmetin yanında güvenilir olduklarının da altını çizerek, “1975 Mersin- Silifke doğumluyum. 3 tane evladım var. İş hayatına 1997 yılında Oto koç Otomotiv’de başladık. Aynı şirkette 17 yıl hizmet verdik. 2014’ün Haziran ayında aynı otomotiv şirketini kurduk. İlk hedefimiz bütün insanlığa önce güven ve dürüstlük çizgisinde yürümekti. Rabbim bize 2015 yılında kendi şirketimizin mülkiyetini nasip etti bize. 2015 ‘de tekrar iş yeri değiştirip kendi yerimize geçtik. Volvo ve Ford servislerinin tüm müşterilerimize en kaliteli şekilde ve en şeffaf şekilde hizmet vermeye çalıştık. En kaliteli ve garantili iş yapmaya çalışıyoruz” dedi.

7/24 YOL YARDIM

Rasim Ayna, Volvo ve Ford araç bakımlarının yanında 7/24 yol yardım hizmeti verdiklerini de anlattı. Aynı kalitede hizmet verdiklerini söyleyen Rasim Ayna, Konya’da daha geniş müşteri potansiyeline sahip olduklarını ifade etti. Yol yardımda hızlı hizmet verdiklerini dile getiren Ayna, sadece Konya’da çevre illerde de bu hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

ayna-otomotiv--hizmette--(17)-004.jpg

Dernek kuruluyor

Rasim Ayna, insanlara daha kaliteli ve hızlı hizmet için Türkiye çapında dernek kurma çalışmaları yürüttüklerini söyledi.  Türkiye genelindeki  Volvo Ford özel servislerinin bir dernek kurarak bir araya gelmesini sağlayacaklarını söyleyen Ayna, “Yol yardımına ihtiyacı olan insanlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için böyle bir dernek kurmayı düşünüyoruz. Çalışmalarımız şimdiden başlamış durumda. Derneğimiz faaliyete geçtiğinde her hangi müşterimiz uzak bir yerden bizden yardım istediğinde oraya en yakın dernek üyemiz müdahale etmiş olacak. Daha sonra yol yardımı alan müşterimizi tekrar memleketine döndüğünde kontrol amaçlı olarak bize gelecek. Böylece müşteriler yolda verilen hizmetin devamını kendi memleketlerindeki dernek üyesi servislerden de almış olacak. Bu sistem herkes için daha güvenli olmuş olacak. İnşallah böyle bir dernek kuracağız. Biz müşterilerimize sıcak bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Biz bu projeyi 2019’un Ağustos ayına kadar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Tüm servislerimizle hizmet vereceğiz” dedi.

ayna-otomotiv--hizmette--(21)-002.jpg

Pekyatırmacı’dan ziyaret

Rasim Ayna, geçtiğimiz aylarda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın sanayi sitelerinin sorunlarını konuşmak için Ayna Otomotiv’i seçtiğini ve burada işyeri sahipleriyle buluştuğunu söyledi. Başkan Pekyatırmacı’nın Ayna Otomotiv’in güvenilir ve kaliteli hizmet verdiğinden haberdar olduğunu söyleyen Rasim Ayna, “Başkanımız buradaki esnafımızla bizim binamızda buluştu. Hep birlikte kahvaltı yaptık ve sorunlarımızı başkanımıza önerdik. Bizim sorunlarımızla ilgilendiği için başkanımız Pekyatırmacı’ya teşekkür ederiz’ dedi. Servet R. Çolak-Memleket

ayna-otomotiv--hizmette--(24)-003.jpg