Aykut Kocaman ve Okan Buruk'tan maç değerlendirmesi

Aykut Kocaman ve Okan Buruk'tan maç değerlendirmesi

Aykut Kocaman ve Okan Buruk'tan maç değerlendirmesi

Torku Konyaspor’un Gaziantespor’la 1-1 berabere kaldığı maç sonrası  Teknik Direktör Aykut Kocaman skordan memnun olduğunu söyledi. Aykut maçı şu sözlerle değerlendirdi:

“Maç öncesi düşündüğümüz şeyler olumlu olarak gerçekleşti. Kornerden gelen golde bir hata söz konusu değil. Müthiş yükselen futbolcunun becerisi söz konusu. Golden sonra oyunda sarsıldığımız bir gerçek. 15-20. dakikada sonra kontrolü el aldık. Pozisyon denebilir mi ama vuruşlar bulduk ve beraberliği yakalamaya çalıştık. 2. yarı son haftalardaki oyun tarzımızın dışında geriye düştüğümüz için top daha çok bizde kaldı. Oyunu hemen hemen Antep sahasında oynadık. Golün gelme yüksek gözüküyordu ve geldi. Sonra 2’nciyi bulabilir miyiz diye aradık. Antep hemen hemen bizim ayarımızda bir takım. Sonuç itibariyle böyle bir rakip karşısında geriden gelerek 1 puanla dönmek olumsuz değil.”

BURUK’TAN TAKIMA SİTEM

Gaziantespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise  oyundan memnun olmadığını belirtti. Buruk’un maç değerlendirmesi şöyle: “ Maça iyi başladık. Golü de erken bulduk. 2. yarıda çok fazla geriye çekildik. 2. topları çok fazla alamadık. Aldığımız toplarla doğru çıkamadık, çıksaydık pozisyonlar bulabilirdik. Gereksiz telaş yaptık. Zaman zaman ikili mücadelelerde zayıf kaldık. Rakibimize topu teslim ettik. Hasan Kabze’nin girişiyle onun asistiyle golü yedik. 2. yarıdan memnun değilim. İstemediğimiz bir oyun oldu. Bu oyunu görünce biz de üzülüyoruz. Çalışacağız.” Memleket Spor