Aykut Kocaman Kocaman'ın gözü yükseklerde

Aykut Kocaman Kocaman'ın gözü yükseklerde

Genelde temkinli konuşmalarıyla bilinen Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçı sonrası takımı ve şehri zirve için motive edecek açıklamalar yaptı

 

Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 4-1 yenen İH Konyaspor, milli maç arasına 12 puanla 4. sırada girdi. Yeşil-beyazlılarla lider Alanyaspor arasında 2 puan bulunuyor.

KOCAMAN YUKARIYI İŞARET ETTİ

Genelde temkinli konuşmalarıyla bilinen Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçı sonrası hem takımı hem de camiayı umutlandıran açıklamalar yaptı. Kocaman, “Son 3 senedir takımlar birbirine yakınlaştı. Seri galibiyetler oluyor sezon içinde. Güç pekiştiren birkaç takım zaman zaman seri galibiyetler yakalayabiliyor ama bu sene özellikle takımlar daha da yaklaştı. 1-2 takım dışında 15-16 takım birbirine çok yakın görünüyor. Organizasyonu sağlamlaşmış herhangi bir takımın zirve yarışına girmesi bu sene olabilecek gibi görünüyor” dedi.

‘FIRSAT SENESİ’

“3 büyükler ve Trabzonspor'un ilerleyen haftalarda lige ağırlık koyma durumu büyük ihtimal. Başakşehir'in de oyununda bir dönüşüm olduğu için şu anda onu tam olarak öngöremiyorum” diyen Kocaman ancak bu sıkıntılı durumun Anadolu takımları için fırsat doğurabileceğini belirterek, “3 büyüklerde herkes sıkıntılı gibi görünürken ağırlıklarını koyma ihtimali yüksek olasılık ama diğer takımlar için de fırsat olabilecek bir sene diyebiliriz” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

LİDERLİK UZAK DEĞİL

Milli maç arası sonrası Yeni Malatyaspor’u konuk edecek Konyaspor, bu maçı kazandığı takdirde matematiksel olarak liderlik şansı olsa da diğer maçların sonuçlarına göre bir veya iki basamak daha yükselmesi daha ihtimal dahilinde görülüyor. Yeşil-beyazlılar, Malatyaspor maçı sonrası Fenerbahçe ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Konyaspor’un liderlik koltuğunu oturması adına bu iki maçtaki sonuçlar etkili olacak. Konyaspor’un liderlik koltuğuna oturması takıma manevi açıdan önemli katkılar sağlayacak.

Etiketler :