Aykon TED Ankara Kolejliler'den LÖSEV'e ziyaret

Aykon TED Ankara Kolejliler'den LÖSEV'e ziyaret

Başkent temsilcisinde oyuncular, LÖSEV tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Aykon TED Ankara Kolejliler'de oyuncular, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi. 

LÖSEV'in Gölbaşı'ndaki Lösemili Çocuklar Köyü'nde organize edilen kahvaltıya, Aykon TED Ankara Kolejliler'den kaptan Erdal Bibo'nun yanı sıra, Berent Kavaklıoğlu, Berkay Candan, Golubovic, Plisnic ve Valters katıldı. Önce tesisleri gezen sporcular, daha sonra kahvaltıya geçti. Çocuklarla tesislerin sahasında kısa bir basketbol maçı yapan oyuncular, eğlenceli dakikalar geçirirken, çocuklarla yakından ilgilendi. 

Takım kaptanı Erdal Bibo, lösemi hastası çocukların ilaçtan çok sevgi ve ilgiye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bibo, farkındalık yaratabilmek adına bu organizasyonda yer aldıklarını belirterek, "LÖSEV, devletten hiçbir yardım almadan kendisini çeviren bir vakıf, sadece bağışlarla ayakta durabiliyor. Bir farkındalık yaratabilmek ve insanların dikkatini çekebilmek için buradayız" diye konuştu.  

Çocukların gözlerindeki mutluluğu gördüklerinde ne kadar doğru bir iş yaptıklarını bir kere daha anladıklarını vurgulayan Bibo, "Çocuklarla tek tek ilgilenmeye çalıştık. Onların ilaçtan çok sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları var. Onlara az da olsa yardım edebiliyorsak, bu bizi fazlasıyla mutlu eder. Hiçbir yardım almadan kurulan bu tesis de gerçekten muhteşem olmuş. Kendi hayvanlarını besliyorlar ve sürekli taze yiyecekler yiyebiliyorlar. Bu tesise emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı