Aygaz'a Kristal Elma'dan 6 ödül

Aygaz'a Kristal Elma'dan 6 ödül

İSTANBUL (AA) - Aygaz, Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde 6 ödülün sahibi oldu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen,...

İSTANBUL (AA) - Aygaz, Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde 6 ödülün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen, iletişim, reklam ve pazarlama gibi yaratıcı disiplinlerin buluşma noktası olan Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde Aygaz, tüpgazda 4 ve otogazda 2 olmak üzere, ödül verilen 11 kategorinin 5'inde toplam 6 ödüle layık görüldü.

Aygaz Tüpgaz, "Dünya Mutfakları" reklamı ile "Film-TV-Sinema/Diğer" kategorisinde gümüş elma, "Basın" kategorisinin "Ev, Konut, Mobilya, Dekorasyon" dalında "Aygaz Ekspres Tüp Bitince/Barbunyaa" ilanı ile gümüş elma, "Çocuk Kilidi" ilanı ile bronz elma ve "Açık Hava" kategorisi "Dayanıklı Tüketim" dalında "Aygaz Ekspres Tüp Bitince/Banyoo" ilanı ile bronz elma ödüllerinin sahibi oldu.

Aygaz Otogaz ise "Entegre Kampanyalar" kategorisi "Dayanıklı Tüketim" dalında "Türkiye Yola Aygaz'la Çıkıyor" kampanyası ile gümüş elma ve "Radyo" kategorisinin "Medya/En İyi Radyo Kullanımı" dalında "Yola Çıkacak Olsam Nihat Sırdar&Zeki Kayahan Coşkun Düellosu" ile bronz elmaya layık görüldü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :