Aydınspor 1923'te genç oyunculara forma şansı

Aydınspor 1923'te genç oyunculara forma şansı

Teknik direktör Ceviz: "Geride kalan maçlarda genç oyunculara daha fazla şans vermeyi düşünüyoruz"

AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923'te teknik yönetim, kalan maçlarda takımdaki cezalı ve sakat oyuncuların eksiğini genç oyuncularla aşmayı planlıyor. 

Teknik direktör Mustafa Ceviz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kart cezaları nedeniyle Pendikspor maçında Uğur, Gürcan, Emre ve Ahmet Kesim'in kadroda yer alamayacağını, Umut’un ise dizine aldığı bir darbeyle sakatlandığını belirtti. 

Bu nedenle Pendikspor maçı için 19 yaş altı takımdan defansta Kadir ve Ayberk, orta sahada ise Salih ve Veli’nin sezon sonuna kadar A takımıyla birlikte idmanlara çıkmasına karar verdiklerini ifade eden Ceviz, şunları kaydetti: 

"Göztepe maçında ağır yara aldık. Bu yaraları sarmaya çalışıyoruz. İstanbul'a çok eksikle gideceğiz ancak genç oyuncularımıza güvenim tam. Ligde rahat bir pozisyondayız ama bu rahatlık bize gevşeklik vermeyecek. Elimizden geleni yapıp tüm maçları kazanacağız. Bunun yanında da geride kalan maçlarda genç oyunculara daha fazla şans vermeyi düşünüyoruz." 

Kaynak:Haber Kaynağı