Aydın'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Aydın'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Germencik'te 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası köydeki düğün iptal edildi, köylüler 2 saat boyunca yolu trafiğe kapattı

Germencik'te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

İzmir-Aydın karayolu Neşetiye köyü kavşağında, Güven İ. (27) yönetimindeki 09 HF 482 plakalı otomobil, karayoluna çıkmak isteyen çocuğunun peşinden koştuğu iddia edilen Yusuf Çalış'a (28) çarptı.

Bursa'dan teyzesinin oğlunun düğünü için Neşetiye köyüne geldiği öğrenilen Çalış, ambulansla kaldırıldığı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

- Düğün iptal oldu, köylüler yolu trafiğe kapattı

Kazanın ardından köydeki düğün iptal edildi, köylüler kavşakta sinyalizasyon ve üst geçit bulunmamasını protesto için İzmir-Aydın karayolunu çift taraflı trafiğe kapattı.

Eylem nedeniyle Germencik Kaymakamı Bahri Tiryaki ve Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, olay yerine gelerek köylülerle görüştü.

Köylüler adına açıklama yapan, Kaymakam Tiryaki ve Belediye Başkanı Yavaşoğlu ile görüşen köy muhtarı Beşir Çavaş, kavşakta daha önce de çok sayıda ölümlü kaza yaşandığını belirterek, kavşağa üst geçit veya sinyalizasyon istediklerini söyledi.

Kaymakam Tiryaki, ilçeye yeni atandığını ifade ederek, en kısa zamanda köylülerin talebinin yerine getirileceği sözünü verdi.

Yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapalı kalan yol, yapılan görüşmenin ardından yeniden açıldı.

Muhabir: Necip UYANIK
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak:Haber Kaynağı