Aydın Doğan da hizaya geldi: Eşorfmandan takım elbiseye

Aydın Doğan da hizaya geldi: Eşorfmandan takım elbiseye

28 Şubat sürecinde başbakanları eşofmanla karşılayan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da hizaya geldi. Aydın Doğan, devleti yönetenlerle takım elbise giyerek görüşüyor.

28 Şubat sürecinde başbakanları eşofmanla karşılayan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da hizaya geldi. Aydın Doğan, devleti yönetenlerle takım elbise giyerek görüşüyor

TARİH: HAZİRAN 1997 / 28 Şubat darbecilerin Refahyol Hükümeti’ni düşürmesinin ardından ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, o dönemde Hürriyet, Milliyet ve Radikal gazeteleri ile Kanal D Televizyonu’nun sahibi Aydın Doğan’la görüşmek için villasına gitti ve hükümet kurmak için kendisinden destek istedi. Aydın Doğan, Mesut Yılmaz’ı karşılarken üzerinde eşofman vardı ve elleri cebindeydi.

171320090602060955831.jpg

TARİH: 30 AĞUSTOS 2014 / AK Parti iktidarında kartel gazetelerinin yöneticilerinin hükümete baskısı sona erdi.

28 Şubat sürecinde siyasi parti liderlerini evine çağıran Aydın Doğan, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen resepsiyona katıldı,

dogan_grubu_resepsiyona_tam_kadro_katildi_1409431317_0736.jpg

Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve eşi Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Genel Yayın yönetmeni Sedat Ergin, Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Posta Gazetesi Ankara temsilcisi Hakan Çelik, Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin davete katılanlar arasındaydı. Aydın Doğan'ın Erdoğan'la karşılama esnasında uzun süre sohbet etti.

Aydın Doğan’ın üzerinde eşofman değil takım elbise vardı.

yeniakit.com.tr