AYDER,Mali’de Su Kuyusu Açtı

AYDER,Mali’de Su Kuyusu Açtı

AYDER, Afrika’nın çeşitli ülkelerinde açtığı su kuyuları ile binlerce insanın susuzluk problemini çözmeye çalışıyor

Afrika’nın fakir ülkesi Mali’de, yeni bir su kuyusunun açılışı gerçekleştirildi. Mali'de açılan su kuyusuna Diriliş Osman Su Kuyusu ismi veren AYDER açılan bu su kuyularından binlerce kişinin istifade etmesini sağladı.

resim675987.jpg

Dernek başkanı HASAN ÇELİK konuyla alakalı gazetemize şu bilgileri verdi.

Peygamber (sav)’in ’’ Merhamet edene Rahman da merhamet eder. Yeryüzündekilere merhamet edin ki Göklerdekilerde size merhamet etsin.’’ İlahi kelamından hareket ederek mazlum AFRİKALI kardeşlerimizin daima yanında olmaya çalışıyoruz..

ayder,-mali’de-su-kuyusu-acti-(3).jpg

ayder,-mali’de-su-kuyusu-acti-(4).jpg

Açılan bu su kuyusu onların sadece su ihtiyacını gidermekle kalmayıp dünyanın değişik coğrafyalarında yaşayan onları düşünen,onların sorunlarıyla ilgilenen,dertleriyle dertlenen Müslüman kardeşlerinin de olduğunu bilmeleri açısından da çok önemlidir.

Açıklamalarını şöyle sürdüren ÇELİK; dernek olarak Afrikda gıda dağıtımı gibi acil yardımlar yaptığımız gibi su kuyuları, mescitler,medreseler,yetimhaneler gibi kalıcı eserler de yapmaya devam ediyoruz.’’Kardeş Ailem’’ isimli Pojesiyle de bölgedeki kardeşlerimize maddi destekte bulunuyoruz. ALLAH CC izniyle KONYALI hayırseverlerin desteğiyle bu çalışmalar daha da bereketlenip devam edecek.

Haber Merkezi

ayder,-mali’de-su-kuyusu-acti-(5).jpg