AYDER’den üniversiteye hazırlanan öğrencilere kaplıca gezisi

AYDER’den üniversiteye hazırlanan öğrencilere kaplıca gezisi

AYDER Anadolu İnsani Yardım Derneği, 7 yıldır üzerinde durduğu eğitim çalışmaları bu yılda tüm hızıyla devam ediyor.

AYDER Bu eğitim çalışmaları kapsamında, yoğun tempo ile çalışan ve üniversite hayatına yeni atılacak öğrencilerin çalışmalarından verim almasına katkı sağlamak adına, 3 günlük ‘Kaplıca Gezisi’ düzenledi.

     Konu ile ilgili açıklama yapan AYDER İcra Heyet Müdürü ve Gezi Sorumlusu Ali Öğüt, ‘’Türkiye’nin ve Dünyanın farklı bölgelerinden getirerek ‘Ümmet’ çatısı altında birleştirdiğimiz öğrenci çalışmalarımız 7 yıldır devam ediyor. Bu çalışmalar ile hem gençlerimizin eğitim ve öğretimine katkı sağlıyor hemde İslam’ın bizlere öğretmiş olduğu Arap’ın Acem’e, Türk’ün Kürt’e, Afrikalı’nın Amerikalı’ya üstünlüğünün olmadığını gözlerimizle müşahede ediyoruz’’ dedi.

     Yoğun tempo ile çalışan gençleri Afyon’da 3 günlük gezi düzenlendiğini belirten Öğüt, ‘’Gençlerimizin kafalarını dinlemeleri ve derslerinde daha verimli olmaları adına Afyon’da 3 günlük gezi düzenledik.Bu gezi kapsamında Gazlıgöl termallerinde konakladık. Ardından şehirde bulunan İmaret Camii, Ulu Camii, tarihi medreseleri,Afyon Kalesi’ni gezerek tarihin bazı kesitleri gözlerinde somutlaştı.Organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.’’diye sözlerini tamamladı.