AYDER 201. Yardım Aracını Mazlumlara Gönderdi

AYDER 201. Yardım Aracını Mazlumlara Gönderdi

Suriye yardım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AYDER Anadolu İnsani Yardım Derneği 201. Yardım aracını mazlumlara gönderdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çelik, “ Konyalı hayır severlerin destekleriyle içerisinde 1000 adet gıda kolisi,500 çift ayakkabı, muhtelif çocuk ve bayan kıyafeti,5.bin litre su  bulunan tırımızı Suriye’deki zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren önceki yıllarda Konyalı hayırseverlerin destekleriyle kurduğumuz çadır kentlerde yaşayan mazlumlara gönderdik” dedi.

Suriye’de savaş bitti algısı oluşturulduğunu belirten Çelik, ‘’Zalim Esed rejimi 8 yıldır olduğu gibi hala mazlumların üzerlerine bombalarla saldırmakta ve onları evlerinden yurtlarından etmekte. Zalimler asla barıştan hoşlanmazlar. Onların hoşlanacağı tek şey karşısında ki mazlumları yok etmektir. Savaş asla bitmiş değil. Binlerce esir, yaralı ve şehit ailelerimiz var biz onlara bakmakla yükümlüyüz. Bizlere bu noktada yardımcı olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun”diye konuştu. Haber Merkezi